Пляжі Ізраїлю

Пляжі Ізраїлю

Пляжі Тель-Авіва вважаються найкращими в Ізраїлі, й не дарма. Протяжність центральної міської пляжної зони становить 10 кілометрів берегової лінії, також вона поділена на 10 зонованих внутрішніх пляжів, кожен з яких може запропонувати відпочиваючим власні «фішки».

Один із самих улюблених туристами курортів, Ейлат, може запропонувати своїм гостям великий вибір пляжних зон загальною протяжністю понад 12 кілометрів. Найкращий пляж Ейлата – Coral Beach, який особливо полюбляють дайвери за фантастично красиві коралові рифи. Ще одна пляжно-туристична пам’ятка Ейлата – спілкування з дельфінами. Побачити зблизька цих чудових морських тварин можна як у парку «Дельфіновий риф», так і біля узбережжя Dolphin Beach, де можна поплавати з дельфінами. Вхід на дельфіновий пляж платний, ціна квитка 40 – 58 шекелів.

Курортне містечко Герцлія, розташоване між Нетанією і Тель-Авівом, пропонує мандрівникам всі умови для лакшері-відпочинку. Солідні готелі, шикарні ресторани і галасливі бари дозволяють організувати відмінну відпустку навіть для самих вимогливих туристів, а тусовки, які тривають до глибокого вечора, не дозволять нудьгувати жодному. Протяжність пляжу становить близько 6 кілометрів, поруч з ним розташовано багато пам’яток, а інфраструктура курорту відмінно розвинена.

Ще один популярний туристичний пляж Ізраїлю – Caesarea beach, знаходиться в 50 кілометрах на північ від Тель-Авіва. Поряд з ним знаходяться руїни давньоримського акведука, а пісок дуже світлий і чистий.

Відпочинок на Мертвому морі відомий у всьому світі своїм благотворним впливом на здоров’я. Велика частина пляжів південного узбережжя на курорті Ейн Бокек платні. Але це з лишком компенсується відмінно розвиненою інфраструктурою і доглянутими територіями. Якщо ви хочете отримати максимум користі від відпочинку на Мертвому морі, відвідайте СПА-курорти, розташовані на пляжі Mineral Beach – лікувальні грязі, мінеральні ванни і оздоровчі процедури справді творять чудеса!

Top